4/12/11

PASTELIÑOS EN FORMATO MAGDALENA (Receita da madriña)


Cupcakes de cenoria con cheese cream crema de queixo)

INGREDIENTES:
225 gr.de cenorias peladas e picadas.
2 ovos.
100gr de sucre (mellor moreno)
120gr aceite vexetal.
1/2 culler extracto natural de vainilla.
Unha pel de laranxa rallada.
120gr de fariña amizada.
1 culler de bicarbonato sódico.
1 culler de canela en polbo.
Unha pica de sal.

PREPARACIÓN:
Poñemos a quenta-lo forno a 180º.
En un bol mesturamos ben os ovos o azucre,engadimos o aceite,o extracto de vainilla e a pel rallada dunha laranxa e batemos todo durante uns minutos.
Noutro bol mesturamos ben a fariña o bicarbonato,canela e a sal, peneiramos cun colador, engadimos pouco e pouco esta mestura co bol onde tiñamos o sucre e mais os ovos, remexendo sen parar ata que todo este ben compactado.Engadimos as cenorias picada e mesturándoas para que queden ben repartidas.
En papeis de magdalena cunha culler encheremos 3/4 partes coa masa. Metemo-lo no forno uns 30 minutos e despois deixaremos 20 minutos en repouso.
CHE CREAN ICING (CREMA)

175gra de queixo cremoso.

250gra azucre glass.
125gra de mantequilla a temperatura ambiente.
PREPARACIÓN:
Batemos cunha barilla a mantequilla e o azucre, ata que quede montada e de cor branco,engadimos o queixo e seguemos batendo uns minutos( 5m aprox.)Cargamos ista crema na manga pasteleira e adornaremos por arriba o noso xeito.
Só quedame desexarlles bo proveito.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Datos personales