Ingredientes para 4 persoas :
4 pernas de pavo.
1 cebola grande.
2 dentes de allo.
Sal.
Pementa.
Aceite.
2 vasos de viño branco albariño.
100 grs de améndoas picadas.
300 grs de cirolas secas.
300 grs de castañas cocidas ou asadas.
PREPARACIÓN:
Primeiro salaremos cada unha das pernas do pavo e de seguido adubámola con pementa.
Poñemo-la cazola ao lume con abundante aceite, cando iste estea quente engadiremos as pernas e maila cebola pelada e cortada a tiras así como os dentes de allo, e os 2 vasos de viño albariño, remexéndoo todo durante uns 20 minutos.
Baleiramos todo nunha bandexa de forno, engadiremo-las améndoas picadas, meteremos no forno durante uns 15 minutos ao fogo de grill e 5 minutos antes, engadiremo-las cirolas e as castañas. As cirolas meterémolas en auga uns 10 minutos para que inche antes de utilizar. (consello: colocar a bandexa na metade do forno).
Un auténtico manxar, bo proveito.
18/10/11
REPUBLICA CHECA - PRAGA - (Culta - Elegante)
PRAGA
Tranvía Línea 5
PRAGA
Ponte de Karlo -Rio Moldava
PRAGA
Castelo e Catedral de san Vito
.
PRAGA
Praza: Malá Strana
PRAGA
Ponte de Karlo
Músicos de Jazz
PRAGA
Torre da Pólvora
Prasná Brána
PRAGA
Exterior: Café Kavárna
PRAGA
Interior: Café Kavárna.
PRAGA
Casa Dafante.
PRAGA
Cimenterio Xudio
PRAGA
Galería d´Arte Národní
PRAGA
Museo Kubista.
PRAGA
Teatro: Rudolfinum
PRAGA
Praza San Wenceslao
(Václavské Námésti)
PRAGA
Reloxo Astrolóxico
PRAGA
Praza Staroméstská
PRAGA
Tenda de Monicreques.
PRAGA
Rúa Neruda
PRAGA
Teatro Nacional.
16/10/11
REALIDADE DA VIDA COTIÁ
Mentres miles de persoas manifestábanse en diferentes cidades europeas,por un cambio global e contra os recortes sociais, cando o chamamento sacou as rúas a unha multitude en todo o mundo.Outros alleos aos acontecementos, esperaban embarcar no Ferry que os levará a Marrocos,cos agasallos europeos para as súas familias. UNHA FOTOGRAFÍA FALA MAIS QUE MIL PALABRAS
Suscribirse a:
Entradas (Atom)